Babagan Kita

Informasi perusahaan

Saka 2008, kita wiwit ngekspor bahan pipa lan layanan pelanggan internasional. Produk sing bisa nyedhiyakake pipa baja, fittings bw pipa, fittings palsu, flensa palsu, katup industri. Bolt & kacang, lan gasket. Bahan kasebut bisa kalebu baja karbon, baja tahan karat, baja paduan Cr-Mo, inconel, paduan incoloy, baja karbon suhu sithik, lan liya-liyane. Kita pengin nawakake paket kabeh proyek, kanggo mbantu ngirit biaya lan luwih gampang diimpor.

Kita duwe luwih saka rong puluh taun pengalaman produksi. Lan luwih saka sepuluh taun pengalaman ngembangake pasar luar negeri.

Klien kita saka Spanyol, Italia, Prancis, Rusia, AS, Brasil, Meksiko, Turki, Bulgaria, India, Korea, Jepang, Dubai, Iran, Irak, Maroko, Afrika Selatan, Thailand, Vietnam, Malaysia, Australia, Jerman lan liya-liyane ing

cooperation

cooperation

Kanggo kualitas, aja kuwatir, sadurunge dikirim, kita bakal mriksa barang kaping pindho. TUV, BV, SGS, lan inspeksi pihak katelu liyane kasedhiya.

GROUP CZIT (3 pabrik, 300 + buruh, 200 + pelanggan, 19+ taun pengalaman):

Kita uga nawakake

1. Formulir e / sertifikat asal

2. Bahan jala

Nutupi 3.3pe

4. Lembar data, nggambar

Bayaran 5.t / t, l / c

6. Pesenan jaminan perdagangan

Sejarah kita

Ing
1999

peralatan pipa hebei cangfeng, czit, wiwit taun 1999.

Ing
2000

Xiangyuan forging, czit, wiwit taun 2000.

Ing
2000

wenzhou haibo flensa, czit, wiwit taun 2000.

Ing
2016
cz it development co., ltd wiwit 2016.

Puji saka pelanggan

1604989626_customers71604989626_customers1

1604989626_customers51604989626_customers31604989626_customers12

Kita duwe sertifikat ISO, nampa OEM, ODM. lan bisa ngasilake produk khusus lan layanan desain pasokan. Produk normal lan standar, MOQ bisa dadi mung 1PCS. Apa urusan kanggo kita? Iki nuduhake, ora mung kanggo golek dhuwit. Muga-muga bebarengan karo sampeyan bisa nemokake luwih apik tinimbang kita.