Babagan awake dhewe

Informasi perusahaan

Luwih saka 20 taun pengalaman produksi.Produk sing bisa kita tawarake pipa baja, fitting pipa bw, fitting palsu, flange palsu, katup industri.Bolts & Nuts, lan gaskets.Bahan bisa dadi baja karbon, baja tahan karat, baja paduan Cr-Mo, inconel, paduan incoloy, baja karbon suhu rendah, lan liya-liyane.Kita pengin nawakake kabeh paket proyek sampeyan, kanggo mbantu sampeyan ngirit biaya lan luwih gampang diimpor.

Kita duwe luwih saka 20+ taun pengalaman ing produksi.Lan luwih saka 20+ taun pengalaman kanggo ngembangake pasar jaban rangkah.

Klien kita saka Spanyol, Italia, Prancis, Rusia, Amerika Serikat, Brasil, Meksiko, Turki, Bulgaria, India, Korea, Jepang, Dubai, Irak, Maroko, Afrika Kidul, Thailand, Vietnam, Malaysia, Australia, Jerman lan liya-liyane.

VCG211263349345
微信图片_20220726103521

Kanggo kualitas, ora perlu kuwatir, kita bakal mriksa barang kaping pindho sadurunge dikirim.TUV, BV, SGS, lan pamriksan pihak katelu liyane kasedhiya.

CZIT GROUP(3 pabrik, 300+pegawe, 200+pelanggan, 19+ taun pengalaman):

Kapasitas Produksi

1.Flanges: 3000 Ton / Wulan

2. Pipa Fittings: 3000 Ton / Wulan

IMG_20220614_130215
IMG_20220616_160859

Mesin Produksi

1. Saw: 10 sets

2. Pigura Pole Hammer: 3sets

3. CNC Lathe: 25 set

4. Tungku Gas: 5 set

5. Mesin Bor: 2 set

6. Mesin push: 10 set

IMG_20220616_160832
IMG_20220616_160626

Mesin Pengujian

1. Carbon Sulfur Analyzer: 2 sets

7. Digital Caliper: 3 set

2. Analyzer Multielement: 3 set

8. Elemental Analyzer: 3 set

3. Balance: 3 set

4. Tungku Busur: 3 set

5. Tungku Elektronik: 3 set

6. Hardness Tester: 3 set

Kita uga nawakake

1. Formulir E/Sertifikat Asal

2. Bahan Nasi

3.3 PE Coating

4. Lembar Data, Gambar

5. T/T, L/C Pembayaran

6. Trade Assurance Order

Pujian saka pelanggan

1604989626_pelanggan71604989626_pelanggan1

1604989626_pelanggan51604989626_pelanggan31604989626_pelanggan12

Kita duwe sertifikat ISO, CE, nampa OEM, ODM, lan bisa ngasilake produk khusus lan layanan desain sumber.Produk normal lan standar, MOQ bisa mung 1PCS.Apa bisnis kanggo kita?Iku nuduhake, ora mung kanggo entuk dhuwit.Muga-muga bebarengan karo sampeyan bisa ketemu luwih apik.