Kabar

  • Tutup pipa

    Tutup pipa

    Baja tahan karat: 304 304L 316 316L 321 2520 310, 317, lsp. Baja karbon: A234WPB, A420WPL6, WPHY52, WPHY60, WPJHY65, WPHY70 dsb. Diameter standar: DN15-DN0SCH2500 dsb. T JB SH HG, minangka nderek: GB / T12459-2017, GB / T13401-2017, ASME B16.9, SH3408, SH3409, HG / T2163 ...
    Waca liyane
  • Apa itu pipe tee?

    Apa itu pipe tee?

    Tee minangka pipa fitting lan pipa sing nyambungake.Uga dikenal minangka pipe fitting tee utawa tee fitting, tee joint, digunakake ing pipa cabang saka pipa utama.Tee minangka pipa kimia kanthi telung bukaan, yaiku siji inlet lan rong outlet;utawa loro inlet lan siji stopkontak.Ing endi telu identitas ...
    Waca liyane
  • Butt weld elbows

    Butt weld elbows

    (1) Siku las bokong bisa dipérang dadi siku las radius dawa lan siku las radius cendhak miturut radius lengkungan.Jari-jari kelengkungan siku las radius dawa padha karo 1,5 kali diameter njaba pipa, yaiku, R = 1,5D.Jari-jari...
    Waca liyane
  • Apa kaluwihan bal valve?

    Apa kaluwihan bal valve?

    Katup bal minangka jinis katup anyar sing akeh digunakake.Nduweni kaluwihan ing ngisor iki: 1. Resistansi cairan cilik, lan koefisien resistensi padha karo bagean pipa kanthi dawa sing padha.2. Struktur prasaja, ukuran cilik lan bobot entheng.3. Nyenyet lan dipercaya, lumahing sealing ma ...
    Waca liyane
  • Dikirim werni klep

    Dikirim werni klep

    Minggu kepungkur, kita duwe sawetara pesenan katup bal, dikirim menyang pelanggan.Sawetara menyang AS, sawetara menyang Singapura.Kanggo pesenan Singapura, katup werni yaiku katup bal jinis 3 bagean (3-pc) ss316 awak ss316 1000WOG, ujung sambungan yaiku soket las lan buttweld.Saiki klien wis nampa barang kasebut lan menehi kita ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara katup mriksa?

    Kepiye cara katup mriksa?

    Katup mriksa uga bisa digunakake ing garis sing nyedhiyakake sistem tambahan sing tekanan bisa munggah ing ndhuwur tekanan sistem.Klep mriksa bisa dipérang dadi klep mriksa ayunan (puteran miturut pusat gravitasi) lan klep mriksa angkat (obah ing sumbu).Tujuan saka jinis iki val ...
    Waca liyane
  • Jenis katup bal

    Jenis katup bal

    Floating Ball Valve Bal saka bal valve ngambang.Ing tumindak saka meksa medium, werni bisa gawé pamindahan tartamtu lan pencet tightly ing lumahing sealing saka mburi stopkontak kanggo mesthekake sealing saka mburi stopkontak.Katup bal ngambang nduweni struktur sing prasaja lan ...
    Waca liyane
  • 11 cara kanggo njaga bolts saka loosening.Carane akeh sing ngerti? - CZIT

    11 cara kanggo njaga bolts saka loosening.Carane akeh sing ngerti? - CZIT

    Bolt minangka alat sing umum digunakake ing peralatan, aplikasi banget ekstensif, nanging panggunaan jangka panjang uga bakal nggawa akeh masalah, kayata kendur sambungan, pasukan clamping ora cukup, karat bolt lan liya-liyane.Kualitas lan efisiensi mesin bakal kena pengaruh amarga sambungan bolt sing longgar ...
    Waca liyane
  • 45 ° HOT DIPRESED SEAMLESS siku

    45 ° HOT DIPRESED SEAMLESS siku

    Hot Pressed Seamless Elbow Bahan siku radius dawa yaiku stainless steel, baja karbon, baja paduan lan liya-liyane.Lingkup panggunaan: perawatan limbah, kimia, termal, aerospace, tenaga listrik, kertas lan industri liyane.Kaping pisanan, miturut radius kelengkungan, bisa dipérang dadi ...
    Waca liyane
  • BOR ELEKTRIK Obeng sing bisa diisi ulang

    BOR ELEKTRIK Obeng sing bisa diisi ulang

    Bor listrik obeng sing bisa diisi ulang Obeng listrik sing bisa diisi ulang yaiku alat listrik sing digunakake kanggo ngencengi lan ngeculake sekrup.Alat daya dilengkapi karo mekanisme torsi ngatur lan matesi, utamané digunakake ing baris Déwan, iku salah siji saka pribadi perlu kanggo paling produksi en ...
    Waca liyane
  • Forged-pipe-fitting

    Forged-pipe-fitting

    Pipa Fitting MOPIPE sampurna masangake fitting pipa lan flanges kanggo penthil pipo kaliber dhuwur kita diprodhuksi.Kita nguji fitting pipa lan inventaris flange kanggo kekuatan lan umur dawa nglawan erosi kimia lan cuaca kanggo mesthekake para pelanggan nampa produk utama kanthi saben pesenan.MOPIPE njamin...
    Waca liyane
  • FPRGED WELD NECK FLANGE

    FPRGED WELD NECK FLANGE

    Flange gulu las minangka jinis flange sing paling populer kanthi ekstensi gulu kanthi bevel las ing pungkasan.Flange jinis iki dirancang kanggo ngelas langsung menyang pipa kanggo nyedhiyakake sambungan wangun sing unggul lan relatif alami.Ing ukuran sing luwih gedhe lan kelas tekanan sing luwih dhuwur, iki meh eksklusif ...
    Waca liyane