FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

P: Apa sampeyan bisa nyediakake Formulir e, Sertifikat asal?

A: Ya, kita bisa menehi.

P: Apa sampeyan bisa menehi invoice lan CO kanthi ruang niaga?

A: Ya, kita bisa menehi.

P: Apa sampeyan bisa nampa L / C sing ditundha 30, 60, 90 dina?

A: Kita bisa.

P: Apa sampeyan bisa nampa pambayaran O / A?

A: Kita bisa.

P: Apa sampeyan bisa menehi conto?

A: Ya, sawetara conto gratis.

P: Apa sampeyan bisa ngunjungi pabrik sampeyan?

A: Ya, mesthine. Sugeng rawuh

P: Apa sampeyan bisa mriksa barang sadurunge dikirim?

A: Ya, mesthine. Sugeng rawuh ing pabrik kita mriksa barang. Uga nampa pengawasan pihak katelu, kayata SGS, TUV, BV lsp.

P: Apa sampeyan bisa menehi sertifikat MTC, EN10204 3.1 / 3.2?

A: Ya, mesthine. kita bisa.

P: Apa sampeyan duwe ISO

A: Ya wis.

P: Apa sampeyan bisa nampa OEM?

A: Ya bisa.

P: Apa sampeyan bisa nampa menehi tandha LOGO?

A: Ya bisa.

P: Apa MOQ sampeyan?

A: 1 pcs kanggo perlengkapan standar lan flensa.

P: Apa sampeyan bisa ndhukung ngrancang sistem pipa kita?

A: Ya, kita pengin mitra lan insinyur bakal mbantu.

P: Apa sampeyan bisa nawakake sheet data lan nggambar?

A: Ya bisa.

P: Apa sampeyan bisa ngirim nganggo maskapai utawa maskapai?

A: Ya bisa. Lan kita uga bisa numpak sepur.

P: Apa sampeyan bisa nggabungake pesanan karo pemasok liyane? Banjur dikirim bareng?

A: Ya bisa. Kita pengin mbantu sampeyan ngirim bareng kanggo ngirit wektu lan dhuwit

P: Apa sampeyan bisa nyepetake wektu pangiriman?

A: Yen urgent banget, konfirmasi karo sales. Kita pengin ngatur wektu kerja saliyane kanggo sampeyan.

P: Apa sampeyan bisa menehi tandha ing paket miturut IPPC?

A: Ya bisa.

P: Apa sampeyan bisa menehi tandha "MADE IN CHINA" ing produk lan pengepakan?

A: Ya bisa.

P: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake produk semi-rampung?

A: Ya bisa.

P: Kita butuh potongan sampel tes kanggo saben nomer panas, Apa sampeyan bisa menehi?

A: Ya bisa.

P: Apa sampeyan bisa menehi laporan perawatan panas?

A: Ya bisa.

Pengin kerja sama kita?