Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

P: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake Formulir E, Sertifikat Asal?

A: Ya, kita bisa nyedhiyakake.

P: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake invoice lan CO karo kamar dagang?

A: Ya, kita bisa nyedhiyakake.

Q: Apa sampeyan bisa nampa L / C sing ditundha 30, 60, 90 dina?

A: Kita bisa.

Q: Apa sampeyan bisa nampa pembayaran O / A?

A: Kita bisa.

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake conto?

A: Ya, sawetara conto gratis.

Q: Apa sampeyan bisa ngunjungi pabrik sampeyan?

A: Ya, mesthi.Sugeng rawuh.

Q: Apa sampeyan bisa mriksa barang sadurunge dikirim?

A: Ya, mesthi.Sugeng rawuh ing pabrik kita mriksa barang.Uga nampa pengawasan pihak katelu, kayata SGS, TUV, BV etc.

P: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake sertifikat MTC, EN10204 3.1/3.2?

A: Ya, mesthi.kita bisa.

P: Apa sampeyan duwe ISO

A: Ya wis.

Q: Apa sampeyan bisa nampa OEM?

A: Ya, kita bisa.

P: Apa sampeyan bisa menehi tandha LOGO kita?

A: Ya, kita bisa.

Q: Apa MOQ sampeyan?

A: 1 pcs kanggo fitting standar lan flanges.

P: Apa sampeyan bisa ndhukung desain sistem pipa?

A: Ya, kita pengin partner lan engineer kita bakal bantuan.

P: Apa sampeyan bisa menehi lembar data lan gambar?

A: Ya, kita bisa.

P: Apa sampeyan bisa ngirim nganggo operator utawa maskapai?

A: Ya, kita bisa.Lan kita uga bisa ngirim kanthi sepur.

P: Apa sampeyan bisa gabungke pesenan karo supplier liyane?Banjur kapal bebarengan?

A: Ya, kita bisa.We would like help you ship together to save your time and money

P: Apa sampeyan bisa nyepetake wektu pangiriman?

A: Yen banget banget urgent, please konfirmasi karo sales.Kita pengin ngatur wektu kerja ekstra kanggo sampeyan.

P: Apa sampeyan bisa menehi tandha ing paket miturut IPPC?

A: Ya, kita bisa.

P: Apa sampeyan bisa menehi tandha "MADE IN CHINA" ing produk lan pengepakan?

A: Ya, kita bisa.

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake produk setengah rampung?

A: Ya, kita bisa.

Q: We kudu sawetara bêsik sampel test kanggo saben nomer panas, Apa sampeyan bisa nyedhiyani?

A: Ya, kita bisa.

P: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake laporan perawatan panas?

A: Ya, kita bisa.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?