• 20

Saka 2008, kita wiwit ngekspor bahan pipa lan layanan pelanggan internasional. Produk sing bisa nyedhiyakake pipa baja, fittings bw pipa, fittings palsu, flensa palsu, katup industri. Bolt & kacang, lan gasket. Bahan kasebut bisa kalebu baja karbon, baja tahan karat, baja paduan Cr-Mo, inconel, paduan incoloy, baja karbon suhu sithik, lan liya-liyane. Kita pengin nawakake paket kabeh proyek, kanggo mbantu ngirit biaya lan luwih gampang diimpor.

Produk Kita

Produk sing bisa nyedhiyakake pipa baja, fittings bw pipa, fittings palsu, flensa palsu, katup industri. Bolt & kacang, lan gasket. Bahan kasebut bisa kalebu baja karbon, baja tahan karat, baja paduan Cr-Mo, inconel, paduan incoloy, baja karbon suhu sithik, lan liya-liyane.

ndeleng liyane
  • timg (3)
  • timg (8)
  • timg (2)