Dikirim werni klep

Minggu kepungkur, kita duwe sawetara pesenan sakaklep bal, dikirim menyang pelanggan.Sawetara menyang AS, sawetara menyang Singapura.

Kanggo pesenan Singapura, katup werni yaiku katup bal jinis 3 bagean (3-pc) ss316 awak ss316 1000WOG, ujung sambungan yaiku soket las lan buttweld.Saiki klien wis nampa barang kasebut lan menehi komentar sing apik, deleng ing ngisor iki:

Kaya sing dakkandhakake, sawetara pesenan dikirim menyang AS.Kanggo klien kasebut, dheweke uga tuku katup bal 3 pcs, nanging nganggo bahan CF8M lan 2205.

Deleng foto sing dilampirake:


Wektu kirim: Jul-03-2022