Apa kaluwihan bal valve?

katup balminangka jinis katup anyar sing akeh digunakake.Wis kaluwihan ing ngisor iki:
1. Resistance adi cilik, lan koefisien resistance padha karo bagean pipa kanthi dawa sing padha.
2. Struktur prasaja, ukuran cilik lan bobot entheng.
3. Nyenyet lan dipercaya, materi lumahing sealing saka tutup werni digunakake digunakake ing plastik, lan kinerja sealing apik, lan uga wis digunakake digunakake ing sistem vakum.
4. Gampang kanggo operate, mbukak lan nutup kanthi cepet, mung muter 90 ° saka kebak mbukak kanggo kebak ditutup, kang trep kanggo kontrol long-distance.
5. Iku gampang kanggo njaga, tutup werni wis struktur prasaja, ring sealing umume dipindhah, lan iku luwih trep kanggo mbongkar lan ngganti.
6. Nalika kebak mbukak utawa ditutup kanthi, lumahing sealing saka werni lan jog tutup diisolasi saka medium, lan lumahing sealing tutup ora bakal eroded nalika medium liwat.
7. Wide sawetara saka aplikasi, diameteripun kiro-kiro saka cilik kanggo sawetara millimeters, gedhe kanggo sawetara meter, lan bisa Applied saka vakum dhuwur kanggo meksa dhuwur.Katup jinis iki kudu dipasang sacara horisontal ing pipa

katup balinstalasi lan pangopènan kudu mbayar manungsa waé kanggo prakara ing ngisor iki:
1. Ninggalake posisi ing ngendi gagang tutup muter.
2. Ora bisa digunakake kanggo throttling.
3. Katup bal kanthi mekanisme transmisi kudu dipasang kanthi tegak.


Wektu kirim: Jul-16-2022