Apa itu pipe tee?

Tee minangka pipa fitting lan pipa sing nyambungake.Uga kasebutpipa fitting teeutawa tee fitting, tee joint, digunakake ing pipa cabang saka pipa utama.
Tee minangka pipa kimia kanthi telung bukaan, yaiku siji inlet lan rong outlet;utawa loro inlet lan siji stopkontak.Ing ngendi telung pipa sing padha utawa beda-beda gabung.Fungsi utama tee yaiku ngganti arah cairan.

Telung cara mencet panas kanggo flatten tabung kothong luwih gedhe saka diameteripun saka telung cara kanggo ukuran diameteripun saka telung cara, lan mbukak bolongan ing bagean pipe cabang digambar;kothong tabung digawe panas, dilebokake ing die mbentuk, lan diselehake ing kothong tabung Die kanggo nggambar pipa cabang dimuat menyang;kothong tabung wis radially teken ing tumindak meksa.Sajrone proses kompresi radial, logam mili menyang arah pipa cabang lan mbentuk pipa cabang ing sangisore peregangan mati.Proses kabeh dibentuk kanthi kompresi radial tabung kosong lan proses peregangan pipa cabang.Beda karo tee bulging hidrolik, logam pipa cabang tee sing ditekan panas dikompensasi kanthi gerakan radial tabung kosong, mula uga diarani proses kompensasi radial.
Wiwit tee ditekan sawise dadi panas, tonase peralatan sing dibutuhake kanggo mbentuk materi dikurangi.Tee panas-dipencet nduweni daya adaptasi sudhut kanggo bahan lan cocok kanggo baja karbon rendah, baja paduan lan bahan stainless steel;utamane kanggo tee kanthi diameter gedhe lan tembok sing kandel, proses pembentukan iki biasane digunakake.


Wektu kirim: Jul-31-2022