Butt weld elbows

(1)Butt welding elbowsbisa dipérang dadi long radius butt welding elbows lan short radius butt welding elbows miturut radius lengkungan.Jari-jari kelengkungan siku las radius dawa padha karo 1,5 kali diameter njaba pipa, yaiku, R = 1,5D.Jari-jari kelengkungan siku las radius cendhak padha karo diameter njaba pipa, yaiku, R = 1D.Ing rumus, D yaiku diametere siku las butt, lan R yaiku radius kelengkungan.Yen ora ana katrangan khusus, siku 1.5D umume digunakake.
(2) Miturut tingkat tekanan, ana kira-kira pitulas jinis, sing padha karo standar pipa Amerika, kalebu: Sch5s, Sch10s, Sch10, Sch20, Sch30, Sch40s, STD, Sch40, Sch60, Sch80s, XS;Sch80, Sch100, Sch120, Sch140, Sch160, XXS, sing paling umum digunakake yaiku STD lan XS.
(3) Miturut amba sikut, ana 45-degree butt-welding elbows, 90-degree butt-welding elbows, 180-degree butt-welding elbows lan liyane elbows karo sudhut sing beda.
(4) Bahan yaiku: baja karbon, baja paduan lan baja tahan karat.


Wektu kirim: Jul-24-2022