ASME B16.9 A234 SCH 40 STD Butt Welded baja karbon Pipa Baja Hitam 90 Deg Siku

Katrangan singkat:

Nama: Pipa Baja Karbon 90 deg Siku
Standar: ANSI B16.9
Gelar: 90 derajat, 90d, 90 derajat
Bahan: ASTM A234WPB
Ketebalan tembok: SCH40


  • Radius:LR(1.5D)
  • warna:ireng utawa varnished
  • pungkasan:mburi bevel
  • Detail Produk

    Perawatan Panas

    menehi tandha

    Foto rinci

    pamriksan

    Packing & Pengiriman

    PARAMETER PRODUK

    Jeneng produk Pipa siku
    Ukuran 1/2 "-36" siku mulus (SMLS siku), 26"-110" gandheng karo jahitan.Diameter njaba paling gedhe bisa 4000mm
    Standar ANSI B16.9, EN10253-2, DIN2605, GOST17375-2001, JIS B2313, MSS SP 75, lsp.
    Ketebalan tembok STD, XS, XXS, SCH20, SCH30, SCH40, SCH60, SCH80, SCH160, XXS lan liya-liyane.
    gelar 30° 45° 60° 90° 180°, lsp
    Radius LR/jari-jari panjang/R=1,5D,SR/Ji-jari pendek/R=1D
    Pungkasan Bevel end/BE/buttweld
    lumahing werna alam, varnished, lukisan ireng, lenga anti-karat etc.
    Bahan Baja karbon:A234WPB, A420 WPL6 St37, St45, E24, A42CP, 16Mn, Q345, P245GH, P235GH, P265GH, P280GH, P295GH, P355GH etc.
      Pipa baja:ASTM 860 WPHY42, WPHY52, WPHY60, WPHY65, WPHY70, WPHY80 lan liya-liyane.
      Baja paduan Cr-Mo:A234 WP11, WP22, WP5, WP9, WP91, 10CrMo9-10, 16Mo3, 12crmov, lsp.
    Aplikasi Industri petrokimia; industri penerbangan lan aeroangkasa; industri farmasi, knalpot gas;pembangkit listrik; bangunan kapal;perawatan banyu, lsp.
    Kaluwihan stok siap, wektu pangiriman luwih cepet; kasedhiya ing kabeh ukuran, disesuaikan; kualitas dhuwur

    FITTING PIPA

    Fitting pipa dilas butt kalebu siku pipa baja, tee pipa baja, reduer pipa baja, tutup pipa baja.Kabeh sing bokong welding pipe fittings, kita bisa nyedhiyani bebarengan, kita duwe luwih 20 taun pengalaman produksi.

    Yen sampeyan uga kasengsem karo fitting liyane, monggo klik tindakake LINK kanggo mriksa rincian.

     TEE PIPA                                REDUCER PIPA                            PIPA CAP                                        PIPA BEND                                     FITTING PALSU

    BONGKOK LAS PIPE SIKU

    Siku pipa baja minangka bagean penting ing sistem pipa kanggo ngganti arah aliran cairan.Iki digunakake kanggo nyambungake rong pipa kanthi diameter nominal sing padha utawa beda, lan kanggo nggawe pipa menyang arah tartamtu 45 derajat utawa 90 derajat.

    Kanggo siku pipa industri, jinis ujung connectin yaiku las butt, miturut ANSI B16.25.Butt welding bisa diterangake butt welding, buttweld, bevel end.BW

    JENIS SIKU

    Siku bisa diarahake saka sudut arah, jinis sambungan, dawa lan radius, jinis materi.

    Klasifikasi miturut Sudut Arah

    Kita ngerti, miturut arah adi saka pipelines, sikut bisa dipérang dadi derajat beda, kayata 45 derajat, 90 derajat, 180 derajat, kang derajat paling umum.Uga ana 60 derajat lan 120 derajat, kanggo sawetara pipa khusus.

    Kanggo siku 90 derajat, uga diterangake siku 90d, utawa siku 90 derajat.

    Apa Radius Siku

    Jari-jari siku tegese jari-jari kelengkungan.Yen radius padha diameteripun pipe, iku disebut sikut radius cendhak, uga disebut sikut SR, biasane kanggo meksa kurang lan pipelines kacepetan kurang.

    Yen radius luwih gedhe tinimbang diameter pipa, R ≥ 1.5 Diameter, banjur diarani sikut radius dawa (LR Elbow), ditrapake kanggo pipa tekanan dhuwur lan tingkat aliran dhuwur.

    Yen radius luwih saka 1,5D, mesthi dijenengi bend.fitting pipa siku bend.Kayata siku 2d, tikungan 2d, siku 3d, tikungan 3d, lsp.

    Klasifikasi miturut Materi

    Baja karbon, uga disebut baja ringan utawa baja ireng.Kayata ASTM A234 WPB

    Nggolek siku stainless steel, monggo klik link iki kanggo nggoleki rincian liyane:SIKU STAINLESS STEEL

    Jinis Wujud

    Bisa dadi siku sing padha utawa siku nyuda

    lumahing sikut

    Sand Blast

    Sawise panas mbentuk, kita ngatur jeblugan wedhi kanggo nggawe lumahing dadi resik lan Gamelan.

    Sawise jeblugan Sand, supaya ora teyeng, kudu nindakake lukisan ireng utawa lenga anti-teyeng, Hot dip galvanis (HDG), epoxy, 3PE, permukaan sing ilang, lan liya-liyane.

    TREATMENT PANAS

    1. Tansah sampel bahan baku kanggo nglacak.
    2. Atur perawatan panas minangka standar strictly.

    MARKING

    Macem-macem karya menehi tandha, bisa mlengkung, lukisan, label.Utawa ing panyuwunan.Kita nampa kanggo menehi tandha LOGO.

    5

    5

    FOTO DETAIL

    1. Bevel pungkasan minangka saben ANSI B16.25.

    2. Jeblugan pasir dhisik, banjur karya lukisan sing sampurna.Uga bisa varnished.

    3. Tanpa laminasi lan retak.

    4. Tanpa ndandani las.

    5

    PEMERIKSAAN

    1. Pangukuran ukuran, kabeh ing toleransi standar.

    2. Toleransi kekandelan: +/- 12,5%, utawa ing panyuwunan sampeyan

    3. PMI

    4. Tes MT, UT, X-ray

    5. Nampa pengawasan pihak katelu

    6. Penyetor MTC, EN10204 3.1/3.2 sertifikat

    5

    5

    PACKAGING & PENGIRIMAN

    1. Dikempalken dening kasus plywood utawa pallet plywood minangka saben ISPM15

    2. kita bakal sijine packing dhaftar ing saben paket

    3. kita bakal sijine tandha kapal ing saben paket.Tembung tandha ana ing panyuwunan sampeyan.

    4. Kabeh bahan paket kayu bebas fumigasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • perawatan panas

    1. Tansah sampel bahan baku kanggo nglacak.
    2. Atur perawatan panas minangka standar strictly.

    7fbbce236

    menehi tandha

    Macem-macem karya menehi tandha, bisa mlengkung, lukisan, label.Utawa ing panyuwunan.Kita nampa kanggo menehi tandha LOGO.

    d75a2a571

    d9bd52b6

     

    foto rinci

    1. Bevel pungkasan minangka saben ANSI B16.25.

    2. Jeblugan pasir dhisik, banjur karya lukisan sing sampurna.Uga bisa varnished.

    3. Tanpa laminasi lan retak.

    4. Tanpa ndandani las.

     

    6ab1f77a1

     

    pamriksan

    1. Pangukuran ukuran, kabeh ing toleransi standar.

    2. Toleransi kekandelan: +/- 12,5%, utawa ing panyuwunan sampeyan

    3. PMI

    4. Tes MT, UT, X-ray

    5. Nampa pengawasan pihak katelu

    6. Penyetor MTC, EN10204 3.1/3.2 sertifikat

     

    40f8649a

     

    Packing & Pengiriman

    1. Dikempalken dening kasus plywood utawa pallet plywood minangka saben ISPM15

    2. kita bakal sijine packing dhaftar ing saben paket

    3. kita bakal sijine tandha kapal ing saben paket.Tembung tandha ana ing panyuwunan sampeyan.

    4. Kabeh bahan paket kayu bebas fumigasi