Tutup Pipa Baja Putih Kab

Katrangan singkat:

Jeneng: Pipa Cap
Ukuran: 1/2"-110"
Standar: ANSI B16.9, EN10253-2, DIN2615, GOST17376, JIS B2313, MSS SP 75, lsp.
Bahan: Baja tahan karat, baja tahan karat dupleks, paduan nikel
Ketebalan tembok: SCH5S, SCH10, SCH10S, STD, XS, SCH40S, SCH80S, SCH20, SCH30, SCH40, SCH60, SCH80, SCH160, XXS, disesuaikan lan liya-liyane.


  • Perawatan lumahing:sand blasting, roll blasting, pickled utawa polesan
  • pungkasan:bevel pungkasan ANSI B16.25
  • Detail Produk

    PIPA BAJA CAP

    JENIS CAP

    FOTO DETAIL

    PEMERIKSAAN

    MARKING

    PACKAGING & PENGIRIMAN

    PARAMETER PRODUK

    Jeneng produk Tutup pipa
    Ukuran 1/2 "-60" mulus, 60 "-110" gandheng
    Standar ANSI B16.9, EN10253-4, DIN2617, GOST17379, JIS B2313, MSS SP 75, lsp.
    Ketebalan tembok SCH5S, SCH10, SCH10S, STD, XS, SCH40S, SCH80S, SCH20, SCH30, SCH40, SCH60, SCH80, SCH160, XXS, disesuaikan lan liya-liyane.
    Pungkasan Bevel end/BE/buttweld
    lumahing pickled, wedhi rolling, polesan, mirror polishing lan etc.
    Bahan Baja tahan karat:A403 WP304/304L, A403 WP316/316L, A403 WP321, A403 WP310S, A403 WP347H, A403 WP316Ti, A403 WP317, 904L,1.4301,1.4307,1.4401,1.4571,1.4541, 254Mo lan lsp.
    Duplex stainless steel:UNS31803, SAF2205, UNS32205, UNS31500, UNS32750, UNS32760, 1.4462,1.4410,1.4501 lan liya-liyane.
    Paduan nikel:inconel600, inconel625, inconel690, incoloy800, incoloy 825, incoloy 800H, C22, C-276, Monel400, Alloy20 etc.
    Aplikasi Industri petrokimia; industri penerbangan lan aeroangkasa; industri farmasi, knalpot gas;pembangkit listrik; bangunan kapal;perawatan banyu, lsp.
    Kaluwihan stok siap, wektu pangiriman luwih cepet; kasedhiya ing kabeh ukuran, disesuaikan; kualitas dhuwur

    PIPA BAJA CAP

    Steel Pipe Cap uga disebut Steel Plug, iku biasane gandheng menyang mburi pipe utawa dipasang ing Utas external saka mburi pipe kanggo nutupi fittings pipe.Kanggo nutup pipa supaya fungsine padha karo plug pipa.

    JENIS CAP

    Rentang saka jinis sambungan, ana: 1. Butt weld cap 2. Socket weld cap

    Tutup Baja BW Kab

    Tutup pipa baja BW minangka jinis fitting butt weld, cara nyambungake yaiku nggunakake welding butt.Dadi tutup BW ends ing beveled utawa kosong.

    Ukuran tutup BW lan bobot:

    Ukuran pipa normal Bevel Diameter njaba (mm) LengthE (mm) Watesan Ketebalan Tembok kanggo Dawane, E LengthE1 (mm) Bobot (kg)
    SCH10S SCH20 STD SCH40 XS SCH80
    1/2 21.3 25 4.57 25 0.04 0.03 0.03 0.05 0.05
    3/4 26.7 25 3.81 25 0.06 0.06 0.06 0.10 0.10
    1 33.4 38 4.57 38 0.09 0.10 0.10 0.013 0.13
    1 1/4 42.2 38 4.83 38 0.13 0.14 0.14 0.20 0.20
    1 1/2 48.3 38 5.08 38 0.14 0.20 0.20 0.23 0.23
    2 60.3 38 5.59 44 0.20 0.30 0.30 0.30 0.30
    2 1/2 73 38 7.11 51 0.30 0.20 0.50 0.50 0.50
    3 88.9 51 7.62 64 0.45 0.70 0.70 0.90 0.90
    3 1/2 101.6 64 8.13 76 0.60 1.40 1.40 1.70 1.70
    4 114.3 64 8.64 76 0.65 1.6 1.6 2.0 2.0
    5 141.3 76 9.65 89 1.05 2.3 2.3 3.0 3.0
    6 168.3 89 10.92 102 1.4 3.6 3.6 4.0 4.0
    8 219.1 102 12.70 127 2.50 4.50 5.50 5.50 8.40 8.40
    10 273 127 12.70 152 4.90 7 10 10 13.60 16.20
    12 323.8 152 12.70 178 7 9 15 19 22 26.90
    14 355.6 165 12.70 191 8.50 15.50 17 23 27 34.70
    16 406.4 178 12.70 203 14.50 20 23 30 30 43.50
    18 457 203 12.70 229 18 25 29 39 32 72.50
    20 508 229 12.70 254 27.50 36 36 67 49 98.50
    22 559 254 12.70 254 42 42 51 120
    24 610 267 12.70 305 35 52 52 93 60 150

     

    FOTO DETAIL

    1. Bevel pungkasan minangka saben ANSI B16.25.

    2. Atos polish pisanan sadurunge wedhi Rolling, banjur lumahing bakal akeh Gamelan.

    3. Tanpa laminasi lan retak.

    4. Tanpa ndandani las.

    5. Perawatan lumahing bisa pickled, wedhi rolling, matt rampung, mirror polesan.Mesthi, regane beda.Kanggo referensi, wedhi rolling lumahing paling populer.Rega kanggo wedhi roll cocok kanggo paling klien.

    PEMERIKSAAN

    1. Pangukuran ukuran, kabeh ing toleransi standar.

    2. Toleransi kekandelan: +/- 12,5%, utawa ing panyuwunan sampeyan.

    3. PMI

    4. Tes PT, UT, X-ray.

    5. Nampa pengawasan pihak katelu.

    6. Penyetor MTC, EN10204 3.1/3.2 sertifikat, NACE

    7. ASTM A262 Praktek E

    9462d9521

    b99b7c0e11

    MARKING

    Macem-macem karya menehi tandha bisa dadi panyuwunan sampeyan.Kita nampa tandha LOGO Panjenengan.

    89268e041
    anae06111

    PACKAGING & PENGIRIMAN

    1. Dikempalken dening kasus plywood utawa pallet plywood

    2. kita bakal sijine packing dhaftar ing saben paket

    3. kita bakal sijine tandha kapal ing saben paket.Tembung tandha ana ing panyuwunan sampeyan.

    4. Kabeh bahan paket kayu bebas fumigasi

     

     

    9462d9522


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Steel Pipe Cap uga disebut Steel Plug, iku biasane gandheng menyang mburi pipe utawa dipasang ing Utas external saka mburi pipe kanggo nutupi fittings pipe.Kanggo nutup pipa supaya fungsine padha karo plug pipa.

    Rentang saka jinis sambungan, ana: 1. Butt weld cap 2. Socket weld cap

    Tutup Baja BW Kab

    Tutup pipa baja BW minangka jinis fitting butt weld, cara nyambungake yaiku nggunakake welding butt.Dadi tutup BW ends ing beveled utawa kosong.

    Ukuran tutup BW lan bobot:

    Socket Weld Steel Pipe Cap

    Tutup weld soket yaiku kanggo nyambungake pipa lan tutup kanthi masang pipa menyang area pundhak akses tutup weld soket.

    Ukuran tutup SW lan bobot:

    9462d952

     

    foto rinci

     

    1. Bevel pungkasan minangka saben ANSI B16.25.

     

    2. Atos polish pisanan sadurunge wedhi Rolling, banjur lumahing bakal akeh Gamelan.

     

    3. Tanpa laminasi lan retak.

     

    4. Tanpa ndandani las.

     

    5. Perawatan lumahing bisa pickled, wedhi rolling, matt rampung, mirror polesan.Mesthi, regane beda.Kanggo referensi, wedhi rolling lumahing paling populer.Rega kanggo wedhi roll cocok kanggo paling klien.

    b99b7c0e1

     

    Inspeksi

    1. Pangukuran ukuran, kabeh ing toleransi standar.

    2. Toleransi kekandelan: +/- 12,5%, utawa ing panyuwunan sampeyan.

    3. PMI

    4. Tes PT, UT, X-ray.

    5. Nampa pengawasan pihak katelu.

    6. Penyetor MTC, EN10204 3.1/3.2 sertifikat, NACE

    7. ASTM A262 Praktek E

    menehi tandha

    Macem-macem karya menehi tandha bisa dadi panyuwunan sampeyan.Kita nampa tandha LOGO Panjenengan.

    89268e04 anae0611

    9462d952

     

    Packing & Pengiriman

     

    1. Dikempalken dening kasus plywood utawa pallet plywood

     

    2. kita bakal sijine packing dhaftar ing saben paket

     

    3. kita bakal sijine tandha kapal ing saben paket.Tembung tandha ana ing panyuwunan sampeyan.

     

    4. Kabeh bahan paket kayu bebas fumigasi