Baja tahan karat 45/60/90/180 Derajat Siku

Katrangan singkat:

Jeneng: Pipa Rlbow
Ukuran: 1/2"-110"
Standar: ANSI B16.9, EN10253-2, DIN2615, GOST17376, JIS B2313, MSS SP 75, lsp.
Siku: 30 ° 45 ° 60 ° 90 ° 180 °, lsp
Bahan: Baja tahan karat, baja tahan karat dupleks, paduan nikel.
Ketebalan tembok: SCH5S, SCH10, SCH10S, STD, XS, SCH40S, SCH80S, SCH20, SCH30, SCH40, SCH60, SCH80, SCH160, XXS, disesuaikan lan liya-liyane.


  • Perawatan lumahing:sand blasting, roll blasting, pickled utawa polesan
  • pungkasan:bevel pungkasan ANSI B16.25
  • Proses produksi:mulus utawa gandheng
  • Detail Produk

    PIPA BAJA SIKU

    JENIS SIKU

    FOTO DETAIL

    PEMERIKSAAN

    MARKING

    PACKAGING & PENGIRIMAN

    PARAMETER PRODUK

    Jeneng produk Pipa siku
    Ukuran 1/2 "-36" mulus, 6 "-110" gandheng karo jahitan
    Standar ANSI B16.9, EN10253-4, DIN2605, GOST17375-2001, JIS B2313, MSS SP 75, non-standar, lsp.
    Ketebalan tembok SCH5S, SCH10, SCH10S, STD, XS, SCH40S, SCH80S, SCH20, SCH30, SCH40, SCH60, SCH80, SCH160, XXS, disesuaikan lan liya-liyane.
    gelar 30 ° 45 ° 60 ° 90 ° 180 °, disesuaikan, lsp
    Radius LR / radius dawa / R = 1.5D, SR / Radius cendhak / R = 1D utawa disesuaikan
    Pungkasan Bevel end/BE/buttweld
    lumahing pickled, wedhi rolling, polesan, mirror polishing lan etc.
    Bahan Baja tahan karat:A403 WP304/304L, A403 WP316/316L, A403 WP321, A403 WP310S, A403 WP347H, A403 WP316Ti, A403 WP317, 904L,1.4301,1.4307,1.4401,1.4571,1.4541, 254Mo lan lsp.
    Duplex stainless steel:UNS31803, SAF2205, UNS32205, UNS31500, UNS32750, UNS32760, 1.4462,1.4410,1.4501 lan liya-liyane.
    Paduan nikel:inconel600, inconel625, inconel690, incoloy800, incoloy 825, incoloy 800H, C22, C-276, Monel400, Alloy20 etc.
    Aplikasi Industri petrokimia; industri penerbangan lan aeroangkasa; industri farmasi, knalpot gas;pembangkit listrik; bangunan kapal;perawatan banyu, lsp.
    Kaluwihan stok siap, wektu pangiriman luwih cepet; kasedhiya ing kabeh ukuran, disesuaikan; kualitas dhuwur

    PIPA BAJA PUTIH SIKU

    Siku Baja Putih kalebu siku baja tahan karat (ss siku), siku stainless super duplex lan siku baja paduan nikel.

    JENIS SIKU

    Siku bisa dibedakake saka sudut arah, jinis sambungan, dawa lan radius, jinis material, siku sing padha utawa siku sing nyuda.

    45/60/90/180 Derajat Siku

    Kita ngerti, miturut arah adi saka pipelines, sikut bisa dipérang dadi derajat beda, kayata 45 derajat, 90 derajat, 180 derajat, kang derajat paling umum.Uga ana 60 derajat lan 120 derajat, kanggo sawetara pipa khusus.

    Apa Radius Siku

    Jari-jari siku tegese jari-jari kelengkungan.Yen radius padha diameteripun pipe, iku disebut sikut radius cendhak, uga disebut sikut SR, biasane kanggo meksa kurang lan pipelines kacepetan kurang.

    Yen radius luwih gedhe tinimbang diameter pipa, R ≥ 1.5 Diameter, banjur diarani sikut radius dawa (LR Elbow), ditrapake kanggo pipa tekanan dhuwur lan tingkat aliran dhuwur.

    Klasifikasi miturut Materi

    Ayo kita ngenalake sawetara bahan kompetitif sing ditawakake ing kene:

    Siku baja tahan karat: Sus 304 sch10 siku,316L 304 Siku 90 derajat dawa radius siku, 904L siku cendhak

    Siku baja paduan: Hastelloy C 276 Siku, paduan 20 siku pendek

    Siku baja super duplex: Uns31803 Duplex Stainless Steel 180 Derajat Siku

     

    FOTO DETAIL

    1. Bevel pungkasan minangka saben ANSI B16.25.

    2. Atos polish pisanan sadurunge wedhi Rolling, banjur lumahing bakal akeh Gamelan.

    3. Tanpa laminasi lan retak.

    4. Tanpa ndandani las.

    5. Perawatan lumahing bisa pickled, wedhi rolling, matt rampung, mirror polesan.Mesthi, regane beda.Kanggo referensi, wedhi rolling lumahing paling populer.Rega kanggo wedhi roll cocok kanggo paling klien.

    PEMERIKSAAN

    1. Pangukuran ukuran, kabeh ing toleransi standar.

    2. Toleransi kekandelan: +/- 12,5%, utawa ing panyuwunan sampeyan.

    3. PMI

    4. Tes PT, UT, X-ray

    5. Nampa pengawasan pihak katelu.

    6. Penyetor MTC, EN10204 3.1/3.2 sertifikat, NACE.

    7. ASTM A262 Praktek E

    1
    2

    MARKING

    Macem-macem karya menehi tandha bisa dadi panyuwunan sampeyan.Kita nampa tandha LOGO Panjenengan.

    7e85d9491
    1829c82c1

    PACKAGING & PENGIRIMAN

    1. Dikempalken dening kasus plywood utawa pallet plywood minangka saben ISPM15.

    2. kita bakal sijine packing dhaftar ing saben paket.

    3. kita bakal sijine tandha kapal ing saben paket.Tembung tandha ana ing panyuwunan sampeyan.

    4. Kabeh bahan woodpackage bebas fumigasi.

    3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Siku pipa baja minangka bagean penting ing sistem pipa kanggo ngganti arah aliran cairan.Iki digunakake kanggo nyambungake rong pipa kanthi diameter nominal sing padha utawa beda, lan kanggo nggawe pipa menyang arah tartamtu 45 derajat utawa 90 derajat.

     

    Siku bisa diarahake saka sudut arah, jinis sambungan, dawa lan radius, jinis materi.

    Klasifikasi miturut Sudut Arah

    Kita ngerti, miturut arah adi saka pipelines, sikut bisa dipérang dadi derajat beda, kayata 45 derajat, 90 derajat, 180 derajat, kang derajat paling umum.Uga ana 60 derajat lan 120 derajat, kanggo sawetara pipa khusus.

    Apa Radius Siku

    Jari-jari siku tegese jari-jari kelengkungan.Yen radius padha diameteripun pipe, iku disebut sikut radius cendhak, uga disebut sikut SR, biasane kanggo meksa kurang lan pipelines kacepetan kurang.

    Yen radius luwih gedhe tinimbang diameter pipa, R ≥ 1.5 Diameter, banjur diarani sikut radius dawa (LR Elbow), ditrapake kanggo pipa tekanan dhuwur lan tingkat aliran dhuwur.

    Klasifikasi miturut Materi

    Miturut materi awak tutup, wis stainless steel, baja karbon lan alloy baja sikut.

    723bf9d91

    foto rinci

     

    1. Bevel pungkasan minangka saben ANSI B16.25.

     

    2. Atos polish pisanan sadurunge wedhi Rolling, banjur lumahing bakal akeh Gamelan.

     

    3. Tanpa laminasi lan retak.

     

    4. Tanpa ndandani las.

     

    5. Perawatan lumahing bisa pickled, wedhi rolling, matt rampung, mirror polesan.Mesthi, regane beda.Kanggo referensi, wedhi rolling lumahing paling populer.Rega kanggo wedhi roll cocok kanggo paling klien.

    46cf89fb

     

    Inspeksi

    1. Pangukuran ukuran, kabeh ing toleransi standar.

    2. Toleransi kekandelan: +/- 12,5%, utawa ing panyuwunan sampeyan.

    3. PMI

    4. Tes PT, UT, X-ray

    5. Nampa pengawasan pihak katelu.

    6. Penyetor MTC, EN10204 3.1/3.2 sertifikat, NACE.

    7. ASTM A262 Praktek E

    menehi tandha

    Macem-macem karya menehi tandha bisa dadi panyuwunan sampeyan.Kita nampa tandha LOGO Panjenengan.

    7e85d949 1829c82c

    7a705d8f

     

     

    Packing & Pengiriman

     

    1. Dikempalken dening kasus plywood utawa pallet plywood minangka saben ISPM15.

     

    2. kita bakal sijine packing dhaftar ing saben paket.

     

    3. kita bakal sijine tandha kapal ing saben paket.Tembung tandha ana ing panyuwunan sampeyan.

     

    4. Kabeh bahan woodpackage bebas fumigasi.