Siku Pipa Baja Putih

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Parameter produk

Jeneng Produk Siku pipa
Ukurane 1/2 "-36" seamless, 26 "-110" las
Standar ANSI B16.9, EN10253-4, DIN2605, GOST17375-2001, JIS B2313, MSS SP 75, non-standar, lsp.
Kekandelan tembok SCH5S, SCH10, SCH10S, STD, XS, SCH40S, SCH80S, SCH20, SCH30, SCH40, SCH60, SCH80, SCH160, XXS, khusus lsp.
Sikut 30 ° 45 ° 60 ° 90 ° 180 °, disesuaikan, lsp
Radius LR / radius dawa / R = 1.5D, SR / radius Short / R = 1D utawa khusus
Pungkasan Bevel pungkasan / BE / bokong
Lumahing acar, wedhi muter, polesan, polesan cermin lan liya-liyane.
Materi Baja tahan karat: A403 WP304 / 304L, A403 WP316 / 316L, A403 WP321, A403 WP310S, A403 WP347H, A403 WP316Ti, A403 WP317, 904L,1.4301,1.4307,1.4401,1.4571,1.4541, 254Mo lan lsp.
Stainless steel duplex: UNS31803, SAF2205, UNS32205, UNS31500, UNS32750, UNS32760, 1.4462,1.4410,1.4501 lan liya-liyane.
Paduan nikel: inconel600, inconel625, inconel690, incoloy800, incoloy 825, incoloy 800H, C22, C-276, Monel400, Alloy20 lsp.
Lamaran Industri petrokimia; industri penerbangan lan aerospace; industri farmasi, pembuangan gas; pembangkit listrik; bangunan kapal; perawatan banyu lsp.
Kaluwihan stok siap, wektu pangiriman luwih cepet; kasedhiya ing kabeh ukuran, disesuaikan; kualitas tinggi

Foto rinci

1. Bevel pungkasan saben ANSI B16.25.
2. Gosok kasar dhisik sadurunge pasir digulung, mula permukaane bakal luwih alus
3. Tanpa laminasi lan retak
4. Tanpa ndandani las
5. Perawatan lumahing bisa pickled, wedhi muter, matt rampung, mirror polesan. Mesthine, regane beda. Kanggo referensi sampeyan, lumahing wedhi paling populer. Rega gulung wedhi cocok kanggo klien.

Pengawasan

1. Pangukuran dimensi, kabeh ana ing toleransi standar.
2. Toleransi kekandelan: +/- 12,5%, utawa miturut panjaluk sampeyan
3. PMI
4. Tes sinar PT, UT, X-ray
5. Nampa pengawasan pihak katelu
6. Pasokan MTC, sertifikat EN10204 3.1 / 3.2, NACE
7. ASTM A262 laku E

8

5

Tandha

Macem-macem karya tandha bisa miturut panjaluk sampeyan. Kita nampa tandha LOGO sampeyan.

5

01905081832315

Kemasan & Pengiriman

1. Dikemas nganggo kasus kayu lapis utawa palet kayu lapis kaya ing ISPM15

2. kita bakal nyelehake dhaptar kemasan ing saben paket

3. kita bakal menehi tandha pengiriman ing saben paket. Tembung tandha minangka panjaluk sampeyan.

4. Kabeh bahan paket kayu ora ana fumigasi

 

8

Napa milih kita

GROUP CZIT (3 pabrik, 300 + buruh, 200 + pelanggan, 19+ taun pengalaman):

CZ It Development Co., Ltd Wiwit 2016

Fittings Pipa Hebei Cangfeng, Czit, Wiwit taun 1999

Xiangyuan Forging, Czit, Wiwit taun 2000

Wenzhou Haibo Flensa, Czit, Wiwit taun 2000


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: