3050mm API 5L X70 WPHY70 Welded pipe fitting siku

Katrangan singkat:

Jeneng: Welded pipe fitting elbow
Standar: ANSI B16.9
Gelar: 90 derajat, 90d, 90 derajat
Bahan: Baja karbon
Ketebalan tembok: disesuaikan


  • Radius:LR(1.5D)
  • pungkasan:mburi bevel
  • Detail Produk

    Perawatan panas

    menehi tandha

    Foto rinci

    Inspeksi

    Packing & Pengiriman

    PARAMETER PRODUK

    Jeneng produk Pipa siku
    Ukuran 1/2 "-36" siku mulus (SMLS siku), 26"-110" gandheng karo jahitan.Diameter njaba paling gedhe bisa 6000mm
    Standar ANSI B16.9, EN10253-2, DIN2605, GOST17375-2001, JIS B2313, MSS SP 75, lsp.
    Ketebalan tembok STD, XS, XXS, SCH20, SCH30, SCH40, SCH60, SCH80, SCH160, XXS lan liya-liyane.
    gelar 30° 45° 60° 90° 180°, lsp
    Radius LR/jari-jari panjang/R=1,5D,SR/Ji-jari pendek/R=1D
    Pungkasan Bevel end/BE/buttweld
    lumahing werna alam, varnished, lukisan ireng, lenga anti-karat etc.
    Bahan Baja karbon:A234WPB, A420 WPL6 St37, St45, E24, A42CP, 16Mn, Q345, P245GH, P235GH, P265GH,P280GH, P295GH,P355GH lsp.
      Pipa baja:ASTM 860 WPHY42, WPHY52, WPHY60, WPHY65, WPHY70, WPHY80 lan liya-liyane.
      Baja paduan Cr-Mo:A234 WP11, WP22, WP5, WP9, WP91, 10CrMo9-10, 16Mo3, 12crmov, lsp.
    Aplikasi Industri petrokimia; industri penerbangan lan aeroangkasa; industri farmasi, knalpot gas;pembangkit listrik;mbangun kapal;perawatan banyu, lsp.
    Kaluwihan stok siap, wektu pangiriman luwih cepet; kasedhiya ing kabeh ukuran, disesuaikan; kualitas dhuwur

    FITTING PIPA

    Fitting pipa sing dilas butt kalebu siku pipa baja, tee pipa baja, reduer pipa baja, tutup pipa baja.Kabeh sing bokong welding pipe fittings, kita bisa nyedhiyani bebarengan, kita duwe luwih 20 taun pengalaman produksi.

    Yen sampeyan uga kasengsem karo fitting liyane, monggo klik tindakake LINK kanggo mriksa rincian.

     TEE PIPA                                REDUCER PIPA                            PIPA CAP                                        PIPA BEND                                     FITTING PALSU

    WELD SIKU

    Pas dilas kalebu sikut, tee, reducer, tee, tutup, bend, stub end.

    Regards kanggo sikut fitting gandheng, bisa gandheng karo lapisan siji, loro lapisan, luwih saka loro lapisan.Sing gumantung saka ukuran gedhene lan apa jenis tingkat rega sing sampeyan butuhake.

    Nalika apa wae jinis jahitan sing dikarepake, kita nindakake tes NDT, 100% sinar X.Kita bakal nyedhiyakake laporan istirahat nalika pangiriman.

    lumahing sikut

    Sand Blast

    Sawise panas mbentuk, kita ngatur jeblugan wedhi kanggo nggawe lumahing dadi resik lan Gamelan.

    Sawise jeblugan Sand, supaya ora teyeng, kudu nindakake lukisan ireng utawa lenga anti-teyeng, Hot dip galvanis (HDG), epoxy, 3PE, permukaan sing ilang, lan liya-liyane.

    FOTO DETAIL

    1. Bevel pungkasan minangka saben ANSI B16.25.

    2. Jeblugan pasir dhisik, banjur karya lukisan sing sampurna.Uga bisa varnished.

    3. Tanpa laminasi lan retak.

    4. Tanpa ndandani las.

    微信图片_20220525110108-300x225
    微信图片_202205251101281-300x225
    微信图片_20220525110138-300x225

    PEMERIKSAAN

    1. Pangukuran ukuran, kabeh ing toleransi standar.

    2. Toleransi kekandelan: +/- 12,5%, utawa ing panyuwunan sampeyan

    3. PMI

    4. Tes MT, UT, X-ray

    5. Nampa pengawasan pihak katelu

    6. Penyetor MTC, EN10204 3.1/3.2 sertifikat

    XI]K$CI3Z[QW9JMP)KB7HA2
    FO$U}1768Z7}2N3~VU6}LKU
    D}E8NJ0@(P5`LF8BOPQ]ZEQ

    PACKAGING & PENGIRIMAN

    1. Dikempalken dening kasus plywood utawa pallet plywood minangka saben ISPM15

    2. kita bakal sijine packing dhaftar ing saben paket

    3. kita bakal sijine tandha kapal ing saben paket.Tembung tandha ana ing panyuwunan sampeyan.

    4. Kabeh bahan paket kayu bebas fumigasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • perawatan panas

    1. Tansah sampel bahan baku kanggo nglacak.
    2. Atur perawatan panas minangka standar strictly.

    7fbbce236

    menehi tandha

    Macem-macem karya menehi tandha, bisa mlengkung, lukisan, label.Utawa ing panyuwunan.Kita nampa kanggo menehi tandha LOGO.

    d75a2a571

    d9bd52b6

     

    foto rinci

    1. Bevel pungkasan minangka saben ANSI B16.25.

    2. Jeblugan pasir dhisik, banjur karya lukisan sing sampurna.Uga bisa varnished.

    3. Tanpa laminasi lan retak.

    4. Tanpa ndandani las.

     

    6ab1f77a1

     

    Inspeksi

    1. Pangukuran ukuran, kabeh ing toleransi standar.

    2. Toleransi kekandelan: +/- 12,5%, utawa ing panyuwunan sampeyan

    3. PMI

    4. Tes MT, UT, X-ray

    5. Nampa pengawasan pihak katelu

    6. Penyetor MTC, EN10204 3.1/3.2 sertifikat

     

    40f8649a

     

    Packing & Pengiriman

    1. Dikempalken dening kasus plywood utawa pallet plywood minangka saben ISPM15

    2. kita bakal sijine packing dhaftar ing saben paket

    3. kita bakal sijine tandha kapal ing saben paket.Tembung tandha ana ing panyuwunan sampeyan.

    4. Kabeh bahan paket kayu bebas fumigasi