Reducer Pipa Baja Putih

Katrangan singkat:

Jeneng: Pipe Reducer
Ukuran: 1/2"-110"
Standar: ANSI B16.9, EN10253-2, DIN2616, GOST17378, JIS B2313, MSS SP 75, lsp.
Tipe: Konsentris utawa eksentrik.
Bahan: Baja tahan karat, baja tahan karat dupleks, paduan nikel.
Proses: Seamless utawa dilas nganggo jahitan
B16.9 Reducer Konsentris


  • Perawatan lumahing:sand blasting, roll blasting, pickled utawa polesan
  • pungkasan:bevel pungkasan ANSI B16.25
  • Detail Produk

    Aplikasi Peredam Pipa Baja

    Tipe Reducer

    Proses Produksi Peredam Pipa Baja

    Foto rinci

    Inspeksi

    menehi tandha

    Packing & Pengiriman

    PARAMETER PRODUK

    Jeneng produk Ngurangi pipa
    Ukuran 1/2 "-24" mulus, 26 "-110" gandheng
    Standar ANSI B16.9, EN10253-2, DIN2616, GOST17378, JIS B2313, MSS SP 75, lsp.
    Ketebalan tembok SCH5S, SCH10, SCH10S, STD, XS, SCH40S, SCH80S, SCH20, SCH30, SCH40, SCH, 60, SCH80, SCH160, XXS, disesuaikan lan liya-liyane.
    Jinis Konsentris utawa eksentrik
    Proses Seamless utawa dilas nganggo jahitan
    Pungkasan Bevel end/BE/buttweld
    lumahing pickled, wedhi rolling, polesan, mirror polishing lan etc.
    Bahan Baja tahan karat:A403 WP304 / 304L, A403 WP316 / 316L, A403 WP321, A403 WP310S, A403 WP347H, A403 WP316Ti, A403 WP317, 904L, 1.4301, 1.4301, 1.4301, 1.4301, 1.4301, 1.4301, 1.4301.
    Duplex stainless steel:UNS31803, SAF2205, UNS32205, UNS31500, UNS32750, UNS32760, 1.4462,1.4410,1.4501 lan liya-liyane.
    Paduan nikel:inconel600, inconel625, inconel690, incoloy800, incoloy 825, incoloy 800H, C22, C-276, Monel400, Alloy20 etc.
    Aplikasi Industri petrokimia; industri penerbangan lan aeroangkasa; industri farmasi, knalpot gas;pembangkit listrik; bangunan kapal;perawatan banyu, lsp.
    Kaluwihan stok siap, wektu pangiriman luwih cepet; kasedhiya ing kabeh ukuran, disesuaikan; kualitas dhuwur.

    APLIKASI REDUCER PIPA BAJA

    Panggunaan pengurangan baja ditindakake ing pabrik kimia lan pembangkit listrik.Iku ndadekake sistem pipa dipercaya lan kompak.Iku njogo sistem pipa saka sembarang impact salabetipun utawa deformasi termal.Nalika iku ing bunder meksa, iku ngalangi saka sembarang tipe bocor lan gampang kanggo nginstal.Reducer dilapisi nikel utawa krom nambah umur produk, migunani kanggo garis uap sing dhuwur, lan nyegah karat.

    JENIS REDUCER

    Reducer konsentris digunakake kanthi wiyar nalika reducer eksentrik ditrapake kanggo njaga tingkat pipa ndhuwur lan ngisor.Eccentric Reducer uga ngindhari njebak udhara ing njero pipa, lan Concentric Reducer mbusak polusi swara.

                                                                XX_URK7~8GW`E0B7LA`~(~C5_IU@3UJHG(ZOKAT(9GI[N8

    PROSES PEMBUATAN REDUCER PIPA BAJA

    Ana proses manufaktur serbaguna kanggo reducer.Iki digawe saka pipa sing dilas kanthi bahan ngisi sing dibutuhake.Nanging, pipa EFW lan ERW ora bisa nggunakake reducer.Kanggo nggawe bagean palsu, macem-macem cara digunakake kalebu proses mbentuk kadhemen lan panas.

    FOTO DETAIL

    1. Bevel pungkasan minangka saben ANSI B16.25.

    2. Atos polish pisanan sadurunge wedhi Rolling, banjur lumahing bakal akeh Gamelan.

    3. Tanpa laminasi lan retak.

    4. Tanpa ndandani las.

    5. Perawatan lumahing bisa pickled, wedhi rolling, matt rampung, mirror polesan.Mesthi, regane beda.Kanggo referensi, wedhi rolling lumahing paling populer.Rega kanggo wedhi roll cocok kanggo paling klien.

    PEMERIKSAAN

    1. Pangukuran dimensi, kabeh ing toleransi standar.

    2. Toleransi kekandelan: +/- 12,5%, utawa ing panyuwunan sampeyan.

    3. PMI

    4. Tes PT, UT, X-ray.

    5. Nampa pengawasan pihak katelu.

    6. Sertifikat MTC, EN10204 3.1/3.2, NACE

    7. ASTM A262 praktik E

    0209a6a11
    13ecebc51

    MARKING

    Macem-macem karya menehi tandha bisa dadi panyuwunan sampeyan.Kita nampa tandha LOGO Panjenengan.

    5800b1cb1
    881a0a1f1

    PACKAGING & PENGIRIMAN

    1. Dikempalken dening kasus plywood utawa pallet plywood.

    2. kita bakal sijine packing dhaftar ing saben paket.

    3. kita bakal sijine tandha kapal ing saben paket.Tembung tandha ana ing panyuwunan sampeyan.

    4. Kabeh bahan paket kayu bebas fumigasi.

    8


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Panggunaan pengurangan baja ditindakake ing pabrik kimia lan pembangkit listrik.Iku ndadekake sistem pipa dipercaya lan kompak.Iku njogo sistem pipa saka sembarang impact salabetipun utawa deformasi termal.Nalika iku ing bunder meksa, iku ngalangi saka sembarang tipe bocor lan gampang kanggo nginstal.Reducer dilapisi nikel utawa krom nambah umur produk, migunani kanggo garis uap sing dhuwur, lan nyegah karat.

    Reducer konsentris digunakake kanthi wiyar nalika reducer eksentrik ditrapake kanggo njaga tingkat pipa ndhuwur lan ngisor.Eccentric Reducer uga ngindhari njebak udhara ing njero pipa, lan Concentric Reducer mbusak polusi swara.

    XX_URK7~8GW`E0B7LA`~(~C5_IU@3UJHG(ZOKAT(9GI[N8

    Ana proses manufaktur serbaguna kanggo reducer.Iki digawe saka pipa sing dilas kanthi bahan ngisi sing dibutuhake.Nanging, pipa EFW lan ERW ora bisa nggunakake reducer.Kanggo nggawe bagean palsu, macem-macem cara digunakake kalebu proses mbentuk kadhemen lan panas

    0209a6a1

    foto rinci

    1. Bevel pungkasan minangka saben ANSI B16.25.

    2. Atos polish pisanan sadurunge wedhi Rolling, banjur lumahing bakal akeh Gamelan.

    3. Tanpa laminasi lan retak.

    4. Tanpa ndandani las.

    5. Perawatan lumahing bisa pickled, wedhi rolling, matt rampung, mirror polesan.Mesthi, regane beda.Kanggo referensi, wedhi rolling lumahing paling populer.Rega kanggo wedhi roll cocok kanggo paling klien.

    13ecebc5

     

    Inspeksi

    1. Pangukuran dimensi, kabeh ing toleransi standar.

     

    2. Toleransi kekandelan: +/- 12,5%, utawa ing panyuwunan sampeyan.

     

    3. PMI

     

    4. Tes PT, UT, X-ray.

     

    5. Nampa pengawasan pihak katelu.

     

    6. Sertifikat MTC, EN10204 3.1/3.2, NACE

     

    7. ASTM A262 praktik E

    menehi tandha

    Macem-macem karya menehi tandha bisa dadi panyuwunan sampeyan.Kita nampa tandha LOGO Panjenengan.

    881a0a1f 5800b1cb

    15352f4a

     

    Packing & Pengiriman

     

    1. Dikempalken dening kasus plywood utawa pallet plywood.

     

    2. kita bakal sijine packing dhaftar ing saben paket.

     

    3. kita bakal sijine tandha kapal ing saben paket.Tembung tandha ana ing panyuwunan sampeyan.

     

    4. Kabeh bahan paket kayu bebas fumigasi.