Forged Plate Flange

Katrangan singkat:

Tipe: Plate Flange
Ukuran: 1/2"-250"
Pasuryan: FF.RF.RTJ
Cara Manufaktur: Forging
Standar: ANSI B16.5, EN1092-1, SABA1123, JIS B2220, DIN, GOST, UNI, AS2129, API 6A, lsp.
Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Baja pipa, paduan Cr-Mo


  • Perawatan lumahing:mesin cnc
  • Detail Produk

    Produk Detail Show

    Marking lan Packing

    Inspeksi

    Kasus Kerjasama

    Proses Produksi

    SPESIFIKASI

    Jeneng produk Plat flange
    Ukuran 1/2"-250"
    Tekanan 150#-2500#,PN0.6-PN400,5K-40K,API 2000-15000
    Standar ANSI B16.5, EN1092-1, SABA1123, JIS B2220, DIN, GOST, UNI, AS2129, API 6A, lsp.
    Ketebalan tembok SCH5S, SCH10S, SCH10, SCH40S, STD, XS, XXS, SCH20, SCH30, SCH40, SCH60, SCH80, SCH160, XXS lan liya-liyane.
    Bahan Baja tahan karat:A182F304 / 304L, A182 F316 / 316L, A182F3101, A182F341H, A182F347h, A182F316TI, 377L, 1.4307, 1.4571,1.4541, 254571,1.4541, 254571, 254541, 254571, 254541, 254541, 25457,1.4541, 254571
    Baja karbon:A105, A350LF2, S235Jr, S275Jr, St37, St45.8, A42CP, A48CP, E24, A515 Gr60, A515 Gr 70 lsp.
    Duplex stainless steel: UNS31803, SAF2205, UNS32205, UNS31500, UNS32750, UNS32760, 1.4462, 1.4410, 1.4501 lan liya-liyane.
    Pipa baja:A694 F42, A694F52, A694 F60, A694 F65, A694 F70, A694 F80 etc.
    Paduan nikel:inconel600, inconel625, inconel690, incoloy800, incoloy 825, incoloy 800H, C22, C-276, Monel400, Alloy20 etc.
    Paduan Cr-Mo:A182F11, A182F5, A182F22, A182F91, A182F9, 16mo3,15Crmo, lsp.
    Aplikasi Industri petrokimia; industri penerbangan lan aeroangkasa; industri farmasi; knalpot gas; pembangkit listrik; bangunan kapal; perawatan banyu, lsp.
    Kaluwihan stok siap, wektu pangiriman luwih cepet; kasedhiya ing kabeh ukuran, disesuaikan; kualitas dhuwur

    c8c01b2911

     

    PRODUK DETAIL SHOW

    1. Pasuryan
    Bisa diangkat pasuryan (RF), pasuryan lengkap (FF), Ring joint (RTJ), Alur, Ilat, utawa selaras.

    2. Segel pasuryan
    pasuryan Gamelan, waterlines, serrated rampung

    3.CNC nggoleki rampung.
    Rampung rai: Rampung ing pasuryan flange diukur minangka Dhuwur Kekasaran Rata-rata Aritmetika (AARH).Rampung ditemtokake dening standar sing digunakake.Contone, ANSI B16.5 nemtokake rai rampung ing sawetara 125AARH-500AARH(3.2Ra kanggo 12.5Ra).Rampung liyane kasedhiya ing requst, contone 1,6 Ra max, 1,6 / 3,2 Ra, 3,2 / 6,3Ra utawa 6,3 / 12,5Ra.Kisaran 3.2/6.3Ra paling umum.

    MARKING lan PACKING

    • Saben lapisan nggunakake film plastik kanggo nglindhungi lumahing

    • Kanggo kabeh stainless steel dikempalken dening cilik plywood.Kanggo flange karbon ukuran luwih gedhe dikempalken dening pallet plywood.Utawa bisa selaras packing.

    • tandha Shipping bisa nggawe ing request

    • Tandha ing produk bisa diukir utawa dicithak.OEM ditampa.

    PEMERIKSAAN

    • tes UT

    • Tes PT

    • test MT

    • Tes ukuran

    Sadurunge pangiriman, tim QC kita bakal ngatur test NDT lan ukuran inspection.Also nampa TPI (pengawasan pihak katelu).

    KASUS KOPERASI

    Pesenan iki kanggo stokis Vietnam

    b4cdf9681
    43dc53ee1
    7c2c099f1

    PROSES PRODUKSI

    1.Pilih Bahan Baku Asli 2. Cut bahan mentahan 3. Pre-heating
    4. Tempa 5. perawatan panas 6. Mesin Kasar
    7. Pengeboran 8. Fine maching 9. Tandha
    10. Pamriksan 11. Pengemasan 12. Pangiriman

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • c8c01b291

    Rincian produk nuduhake

    1. Pasuryan
    Bisa diangkat pasuryan (RF), pasuryan lengkap (FF), Ring joint (RTJ), Alur, Ilat, utawa selaras.

    2. Segel pasuryan
    pasuryan Gamelan, waterlines, serrated rampung

    3.CNC nggoleki rampung.
    Rampung rai: Rampung ing pasuryan flange diukur minangka Dhuwur Kekasaran Rata-rata Aritmetika (AARH).Rampung ditemtokake dening standar sing digunakake.Contone, ANSI B16.5 nemtokake rai rampung ing sawetara 125AARH-500AARH(3.2Ra kanggo 12.5Ra).Rampung liyane kasedhiya ing requst, contone 1,6 Ra max, 1,6 / 3,2 Ra, 3,2 / 6,3Ra utawa 6,3 / 12,5Ra.Kisaran 3.2/6.3Ra paling umum.

    Marking lan packing

    • Saben lapisan nggunakake film plastik kanggo nglindhungi lumahing

    • Kanggo kabeh stainless steel dikempalken dening cilik plywood.Kanggo flange karbon ukuran luwih gedhe dikempalken dening pallet plywood.Utawa bisa selaras packing.

    • tandha Shipping bisa nggawe ing request

    • Tandha ing produk bisa diukir utawa dicithak.OEM ditampa.

    Inspeksi

    • tes UT

    • Tes PT

    • test MT

    • Tes ukuran

    Sadurunge pangiriman, tim QC kita bakal ngatur test NDT lan ukuran inspection.Also nampa TPI (pengawasan pihak katelu).

    Kasus kerjasama

    Pesenan iki kanggo stokis Vietnam.

    b4cdf968

     

    43dc53e

    7c2c099f

    Proses Produksi

    1. Pilih bahan baku Asli 2. Cut bahan mentahan 3. Pre-heating
    4. Tempa 5. perawatan panas 6. Mesin Kasar
    7. Pengeboran 8. Fine maching 9. Tandha
    10. Pamriksan 11. Pengemasan 12. Pangiriman