Flange Plate palsu

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Jeneng Produk Flange piring
Ukurane 1/2 "-250"
Tekanan 150 # -2500 #, PN0.6-PN400,5K-40K, API 2000-15000
Standar ANSI B16.5, EN1092-1, SABA1123, JIS B2220, DIN, GOST, UNI, AS2129, API 6A, lsp.
Kekandelan tembok SCH5S, SCH10S, SCH10, SCH40S, STD, XS, XXS, SCH20, SCH30, SCH40, SCH60, SCH80, SCH160, XXS lan lsp.
Materi Baja tahan karat: A182F304 / 304L, A182 F316 / 316L, A182F321, A182F310S, A182F347H, A182F316Ti, 317 / 317L, 904L, 1.4301, 1.4307, 1.4401, 1.4571,1.4541, 254Mo lan liya-liyane.
Baja karbon: A105, A350LF2, S235Jr, S275Jr, St37, St45.8, A42CP, A48CP, E24, A515 Gr60, A515 Gr 70 lsp.
Stainless steel duplex: UNS31803, SAF2205, UNS32205, UNS31500, UNS32750, UNS32760, 1.4462,1.4410,1.4501 lan liya-liyane.
Baja pipa: A694 F42, A694F52, A694 F60, A694 F65, A694 F70, A694 F80 lsp.
Paduan nikel: inconel600, inconel625, inconel690, incoloy800, incoloy 825, incoloy 800H, C22, C-276, Monel400, Alloy20 lsp.
Paduan Cr-Mo: A182F11, A182F5, A182F22, A182F91, A182F9, 16mo3,15Cmo, lsp.
Lamaran Industri petrokimia; industri penerbangan lan aerospace; industri farmasi; pembuangan gas; pembangkit listrik; bangunan kapal; perawatan banyu, lsp.
Kaluwihan stok siap, wektu pangiriman luwih cepet; kasedhiya ing kabeh ukuran, disesuaikan; kualitas tinggi

plate flange

Rincian produk ditampilake

1. Pasuryan
Bisa ngunggahake rai (RF), pasuryan lengkap (FF), Ring joint (RTJ), Alur, Basa, utawa khusus.

2. Pasuryan tenan
pasuryan Gamelan, garis banyu, serrated rampung

3.CNC dhendha rampung.
Rampung rai: Rampung ing pasuryan flange diukur minangka Tinggi Kasar Rata-Rata Aritmatika (AARH). Rampung ditemtokake dening standar sing digunakake. Contone, ANSI B16.5 nemtokake pungkasan pasuryan ing kisaran 125AARH-500AARH (3.2Ra nganti 12.5Ra). Rampung liyane kasedhiya ing requst, kayata 1.6 Ra max, 1.6 / 3.2 Ra, 3.2 / 6.3Ra utawa 6.3 / 12.5Ra. Rentang 3.2 / 6.3Ra paling umum.

Tandha lan pengepakan

• Saben lapisan nggunakake film plastik kanggo nglindhungi permukaan

• Kanggo kabeh stainless steel dikemas ing kasus kayu lapis. Kanggo flange karbon ukuran luwih gedhe dikemas dening palet kayu lapis. Utawa bisa dikemas kanthi khusus.

• Tandha pengiriman bisa digawe miturut panjaluk

• Tandha ing produk bisa diukir utawa dicithak. OEM ditampa.

Pengawasan

• Ujian UT

• Tes PT

• Tes MT

• Tes dimensi

Sadurunge dikirim, tim QC kita bakal ngatur tes NDT lan inspeksi dimensi.Uga nampa TPI (pamriksa pihak katelu).

Proses produksi

1. Pilih bahan baku asli 2. Potong bahan baku 3. Pra-pemanasan
4. Forging 5. Pangobatan panas 6. Mesin Kasar
7. ngebur 8. Mesin sing apik 9. Tandha
10. Pamriksa 11. Pengepakan 12. Pangiriman

Kasus kerja sama

Pesenan iki kanggo stokis Vietnam.

En10204 Approved Chinese High Quality Factory ANSI SA Plate Flange 304 304L 316L 316 Material2578

En10204 Approved Chinese High Quality Factory ANSI SA Plate Flange 304 304L 316L 316 Material2580

En10204 Approved Chinese High Quality Factory ANSI SA Plate Flange 304 304L 316L 316 Material2581


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: