Dipalsukan Slip On Flange

Katrangan singkat:

Tipe: Slip On Flange
Ukuran: 1/2"-250"
Pasuryan: FF.RF.RTJ
Cara Manufaktur: Forging
Standar: ANSI B16.5, EN1092-1, SABA1123, JIS B2220, DIN, GOST, UNI, AS2129, API 6A, lsp.
Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Baja pipa, paduan Cr-Mo
Ansi B16.5 Slip On Flange


  • Perawatan lumahing:mesin cnc
  • Detail Produk

    Produk Detail Show

    Marking lan Packing

    Inspeksi

    Kasus Kerjasama

    SPESIFIKASI

    Jeneng Porduct Slip ing flange
    Ukuran 1/2"-110"
    Tekanan 150#-2500#,PN0.6-PN400,5K-40K,API 2000-15000
    Standar ANSI B16.5, EN1092-1, SABA1123, JIS B2220, DIN, GOST, UNI, AS2129, API 6A, lsp.
    Ketebalan tembok SCH5S, SCH10S, SCH10, SCH40S, STD, XS, XXS, SCH20, SCH30, SCH40, SCH60, SCH80, SCH160, XXS lan liya-liyane.
    Bahan Baja tahan karat:A182F304 / 304L, A182 F316 / 316L, A182F3101, A182F341H, A182F347h, A182F316TI, 377L, 1.4307, 1.4571,1.4541, 254571,1.4541, 254571, 254541, 254571, 254541, 254541, 25457,1.4541, 254571
    Baja karbon:A105, A350LF2, S235Jr, S275Jr, St37, St45.8, A42CP, A48CP, E24, A515 Gr60, A515 Gr 70 lsp.
    Duplex stainless steel:UNS31803, SAF2205, UNS32205, UNS31500, UNS32750, UNS32760, 1.4462,1.4410,1.4501 lan liya-liyane.
    Pipa baja:A694 F42, A694F52, A694 F60, A694 F65, A694 F70, A694 F80 etc.
    Paduan nikel:inconel600, inconel625, inconel690, incoloy800, incoloy 825, incoloy 800H, C22, C-276, Monel400, Alloy20 etc.
    Paduan Cr-Mo:A182F11, A182F5, A182F22, A182F91, A182F9, 16mo3,15Crmo, lsp.
    Aplikasi Industri petrokimia, industri aerospace; industri farmasi; knalpot gas; pembangkit listrik; bangunan kapal; perawatan banyu, lsp.
    Kaluwihan stok siap, wektu pangiriman luwih cepet; kasedhiya ing kabeh ukuran, disesuaikan; kualitas dhuwur

    675cc94e11

     

    PRODUKSI DETAIL SHOW

    1. Pasuryan

    Bisa diangkat pasuryan (RF), pasuryan lengkap (FF), Ring joint (RTJ), Alur, Ilat, utawa selaras.

    2. Slip karo hub, welding warata.Uga bisa nawakake slip tanpa hub.

    3. CNC nggoleki rampung

    Rampung rai: Rampung ing pasuryan flange diukur minangka Dhuwur Kekasaran Rata-rata Aritmetika (AARH).Rampung ditemtokake dening standar sing digunakake.Contone, ANSI B16.5 nemtokake rai rampung ing sawetara 125AARH-500AARH(3.2Ra kanggo 12.5Ra).Rampung liyane kasedhiya ing requst, contone 1,6 Ra max, 1,6 / 3,2 Ra, 3,2 / 6,3Ra utawa 6,3 / 12,5Ra.Kisaran 3.2/6.3Ra paling umum.

    MARKING lan PACKING

    • Saben lapisan nggunakake film plastik kanggo nglindhungi lumahing

    • Kanggo kabeh stainless steel dikempalken dening cilik plywood.Kanggo flange karbon ukuran luwih gedhe dikempalken dening pallet plywood.Utawa bisa selaras packing.

    • tandha Shipping bisa nggawe ing request

    • Tandha ing produk bisa diukir utawa dicithak.OEM ditampa.

    PEMERIKSAAN

    • tes UT

    • Tes PT

    • test MT

    • Tes ukuran

    Sadurunge pangiriman, tim QC kita bakal ngatur test NDT lan ukuran inspection.Also nampa TPI (pengawasan pihak katelu).

    KASUS KOPERASI

    Proyek saka Thailand, 24 "slip ing flensa digunakake ing Teknik Perbandaran.

    0e0f5e041
    4ee064621
    6e2c235111

    6e2c235111


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 675cc94e1

     

    Rincian produk nuduhake

    1. Pasuryan

    Bisa diangkat pasuryan (RF), pasuryan lengkap (FF), Ring joint (RTJ), Alur, Ilat, utawa selaras.

    2. Slip karo hub, welding warata.Uga bisa nawakake slip tanpa hub.

    3. CNC nggoleki rampung

    Rampung rai: Rampung ing pasuryan flange diukur minangka Dhuwur Kekasaran Rata-rata Aritmetika (AARH).Rampung ditemtokake dening standar sing digunakake.Contone, ANSI B16.5 nemtokake rai rampung ing sawetara 125AARH-500AARH(3.2Ra kanggo 12.5Ra).Rampung liyane kasedhiya ing requst, contone 1,6 Ra max, 1,6 / 3,2 Ra, 3,2 / 6,3Ra utawa 6,3 / 12,5Ra.Kisaran 3.2/6.3Ra paling umum.

    Marking lan packing

    • Saben lapisan nggunakake film plastik kanggo nglindhungi lumahing

    • Kanggo kabeh stainless steel dikempalken dening cilik plywood.Kanggo flange karbon ukuran luwih gedhe dikempalken dening pallet plywood.Utawa bisa selaras packing.

    • tandha Shipping bisa nggawe ing request

    • Tandha ing produk bisa diukir utawa dicithak.OEM ditampa.

    Inspeksi

    • tes UT

    • Tes PT

    • test MT

    • Tes ukuran

    Sadurunge pangiriman, tim QC kita bakal ngatur test NDT lan ukuran inspection.Also nampa TPI (pengawasan pihak katelu).

    Kasus Kerjasama

    Proyek saka Thailand, 24 "slip ing flensa digunakake ing Teknik Perbandaran.

    0e0f5e044ee064623cf272e02 6e2c23511