Flange Loose Lap Forged

Katrangan singkat:

Tipe: Lap Joint/Loose Flange
Ukuran: 1/2"-24"
Pasuryan: FF.RF.RTJ
Cara Manufaktur: Forging
Standar: ANSI B16.5, EN1092-1, SABA1123, JIS B2220, DIN, GOST, UNI, AS2129, API 6A, lsp.
Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Baja pipa, paduan Cr-Mo
Ljff Flange Joint Flange


  • Fitur:mesin cnc
  • Paket:Kotak Kayu Layak Laut
  • Detail Produk

    Lap Joint Flange

    Stub End

    Kaluwihan saka flange gabungan Lap

    FLANGE longgar sing dipalsukan

    Marking lan Packing

    Inspeksi

    Proses Produksi

    SPESIFIKASI

    Jeneng produk Sambungan pangkuan / flange longgar
    Ukuran 1/2"-24"
    Tekanan 150#-2500#,PN0.6-PN400,5K-40K
    Standar ANSI B16.5, EN1092-1, JIS B2220 etc.
    Stub mburi MSS SP 43, ASME B16.9
    Bahan Baja tahan karat:A182F304 / 304L, A182 F316 / 316L, A182F3101, A182F341H, A182F347h, A182F316TI, 377L, 1.4307, 1.4571,1.4541, 254571,1.4541, 254571, 254541, 254571, 254541, 254541, 25457,1.4541, 254571
    Baja karbon:A105, A350LF2, S235Jr, S275Jr, St37, St45.8, A42CP, A48CP, E24, A515 Gr60, A515 Gr 70 lsp.
    Duplex stainless steel:UNS31803, SAF2205, UNS32205, UNS31500, UNS32750, UNS32760, 1.4462,1.4410,1.4501 lan liya-liyane.
    Pipa baja:A694 F42, A694F52, A694 F60, A694 F65, A694 F70, A694 F80 etc.
    Paduan nikel:inconel600, inconel625, inconel690, incoloy800, incoloy 825, incoloy 800H, C22, C-276, Monel400, Alloy20 etc.
    Paduan Cr-Mo:A182F11, A182F5, A182F22, A182F91, A182F9, 16mo3,15Crmo, lsp.
    Aplikasi Industri petrokimia; industri penerbangan lan aeroangkasa; industri farmasi; knalpot gas; pembangkit listrik; bangunan kapal; perawatan banyu, lsp.
    Kaluwihan stok siap, wektu pangiriman luwih cepet; kasedhiya ing kabeh ukuran, disesuaikan; kualitas dhuwur

    LAP JOINT FLANGE

    Flange lap-joint mbutuhake rong komponen pipa kanggo saben sisih sambungan flanged, ujung rintisan lan flange mburi sing longgar.Flange backing sing longgar pas karo diameter njaba ujung rintisan, sing dilas menyang pipa.Flange backing ora dilas menyang pipa, lan bisa diputer, sing utamané migunani nalika perlu kanggo orientate flanges nalika degdegan.

    Uga, minangka flange backing ora teka ing kontak karo adi proses, bisa digawe saka bahan kurang corrosive-tahan.Contone, yen proses korosif lan mbutuhake pipa saka stainless steel, kaya ing ASTM A312 TP316L, banjur stub mburi uga kudu digawe saka SS 316L;Nanging, flange mburi bisa digawe saka ASTM A105 sing luwih murah.

    Cara jointing iki ora kuat kaya flange gulu las nanging luwih unggul tinimbang screwed, socket weld, lan slip on connections;Nanging, iku luwih larang kanggo nglakokaké, amarga mbutuhake las butt penetrasi lengkap lan mbutuhake rong komponen.

    Lap joint Flange

     

    STUB END

     

    A Stub End tansah bakal digunakake karo flange Lap Joint, minangka flange backing.

    Sambungan flange iki ditrapake, ing aplikasi tekanan rendah lan ora kritis, lan minangka cara flanging sing murah.
    Ing sistem pipa stainless steel, contone, flange baja karbon bisa ditrapake, amarga ora kena kontak karo produk ing pipa.

    Stub Ends kasedhiya ing meh kabeh diameter pipa.Ukuran lan toleransi dimensi ditetepake ing standar ASME B.16.9.Stub Ends tahan korosi entheng (fitting) ditetepake ing MSS SP43.

    Stub End

     

    ADVANTAGED OF LAP JOINT FLANGE

     

     

    • Kebebasan kanggo muter ngubengi pipa nggampangake lapisan bolongan bolt flange sing ngelawan.
    • Kurang kontak karo cairan ing pipa asring ngidini panggunaan flange baja karbon sing murah kanthi pipa tahan korosi.
    • Ing sistem sing cepet erode utawa corrode, flange bisa disimpen kanggo digunakake maneh.

    3cf272e04

    PRODUK DETAIL SHOW

    1. Pasuryan

    pasuryan warata, Radius paling penting

    2. Kanthi hub utawa tanpa hub

    3. Rampung rampung

    Rampung ing pasuryan flange diukur minangka Aritmetika Rata-rata Roughness Dhuwur (AARH).Rampung ditemtokake dening standar sing digunakake.Contone, ANSI B16.5 nemtokake rai rampung ing sawetara 125AARH-500AARH(3.2Ra kanggo 12.5Ra).Rampung liyane kasedhiya ing requst, contone 1,6 Ra max, 1,6 / 3,2 Ra, 3,2 / 6,3Ra utawa 6,3 / 12,5Ra.Kisaran 3.2/6.3Ra paling umum.

    MARKING lan PACKING

    • Saben lapisan nggunakake film plastik kanggo nglindhungi lumahing

    • Kanggo kabeh stainless steel dikempalken dening cilik plywood.Kanggo flange karbon ukuran luwih gedhe dikempalken dening pallet plywood.Utawa bisa selaras packing.

    • tandha Shipping bisa nggawe ing request

    • Tandha ing produk bisa diukir utawa dicithak.OEM ditampa.

    PEMERIKSAAN

    • tes UT

    • Tes PT

    • test MT

    • Tes ukuran

    Sadurunge pangiriman, tim QC kita bakal ngatur test NDT lan ukuran inspection.Also nampa TPI (pengawasan pihak katelu).

    PROSES PRODUKSI

    1. Pilih bahan baku Asli 2. Cut bahan mentahan 3. Pre-heating
    4. Tempa 5. perawatan panas 6. Mesin Kasar
    7. Pengeboran 8. Fine maching 9. Tandha
    10. Pamriksan 11. Pengemasan 12. Pangiriman

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Flange lap-joint mbutuhake rong komponen pipa kanggo saben sisih sambungan flanged, ujung rintisan lan flange mburi sing longgar.Flange backing sing longgar pas karo diameter njaba ujung rintisan, sing dilas menyang pipa.Flange backing ora dilas menyang pipa, lan bisa diputer, sing utamané migunani nalika perlu kanggo orientate flanges nalika degdegan.

    Uga, minangka flange backing ora teka ing kontak karo adi proses, bisa digawe saka bahan kurang corrosive-tahan.Contone, yen proses korosif lan mbutuhake pipa saka stainless steel, kaya ing ASTM A312 TP316L, banjur stub mburi uga kudu digawe saka SS 316L;Nanging, flange mburi bisa digawe saka ASTM A105 sing luwih murah.

    Cara jointing iki ora kuat kaya flange gulu las nanging luwih unggul tinimbang screwed, socket weld, lan slip on connections;Nanging, iku luwih larang kanggo nglakokaké, amarga mbutuhake las butt penetrasi lengkap lan mbutuhake rong komponen.

    Lap joint Flange

    A Stub End tansah bakal digunakake karo flange Lap Joint, minangka flange backing.

    Sambungan flange iki ditrapake, ing aplikasi tekanan rendah lan ora kritis, lan minangka cara flanging sing murah.
    Ing sistem pipa stainless steel, contone, flange baja karbon bisa ditrapake, amarga ora kena kontak karo produk ing pipa.

    Stub Ends kasedhiya ing meh kabeh diameter pipa.Ukuran lan toleransi dimensi ditetepake ing standar ASME B.16.9.Stub Ends tahan korosi entheng (fitting) ditetepake ing MSS SP43.

    Stub End

    • Kebebasan kanggo muter ngubengi pipa nggampangake lapisan bolongan bolt flange sing ngelawan.
    • Kurang kontak karo cairan ing pipa asring ngidini panggunaan flange baja karbon sing murah kanthi pipa tahan korosi.
    • Ing sistem sing cepet erode utawa corrode, flange bisa disimpen kanggo digunakake maneh.

    3cf272e0

    Rincian produk nuduhake

    1. Pasuryan
    pasuryan warata, Radius paling penting

    2. Kanthi hub utawa tanpa hub

    3. Rampung rampung
    Rampung ing pasuryan flange diukur minangka Aritmetika Rata-rata Roughness Dhuwur (AARH).Rampung ditemtokake dening standar sing digunakake.Contone, ANSI B16.5 nemtokake rai rampung ing sawetara 125AARH-500AARH(3.2Ra kanggo 12.5Ra).Rampung liyane kasedhiya ing requst, contone 1,6 Ra max, 1,6 / 3,2 Ra, 3,2 / 6,3Ra utawa 6,3 / 12,5Ra.Kisaran 3.2/6.3Ra paling umum.

    Marking lan packing

    • Saben lapisan nggunakake film plastik kanggo nglindhungi lumahing

    • Kanggo kabeh stainless steel dikempalken dening cilik plywood.Kanggo flange karbon ukuran luwih gedhe dikempalken dening pallet plywood.Utawa bisa selaras packing.

    • tandha Shipping bisa nggawe ing request

    • Tandha ing produk bisa diukir utawa dicithak.OEM ditampa.

    Inspeksi

    • tes UT

    • Tes PT

    • test MT

    • Tes ukuran

    Sadurunge pangiriman, tim QC kita bakal ngatur test NDT lan ukuran inspection.Also nampa TPI (pengawasan pihak katelu).

    Proses produksi

    1. Pilih bahan baku Asli 2. Cut bahan mentahan 3. Pre-heating
    4. Tempa 5. perawatan panas 6. Mesin Kasar
    7. Pengeboran 8. Fine maching 9. Tandha
    10. Pamriksan 11. Pengemasan 12. Pangiriman